The Compeer

Posted by Ched


Hari ni x trasa nk tulis dlm english.. but still ada la campuran2 tu..
Nothing much to write down here sbb ari ni just like ari2 sblm ni.. Apa yg aku nk tulis
kat sini just about compeer or in other word friend.Kalo nk lebih tepat lg bukak la kamus tu..

Just now aku hang out ngn membe2, lepak2 kedai mkn,
p men bowling n then lepak rmai2 kt umah aku. Actually bnda ni la yg buat aku rasa nk balik
umah tp kalo ikut priority tu ofkoz la sbb aku nk jmpa fmly aku. 

As usual, rumah ni mmg slalu sunyi n mmg dah jd kebiasaan aku ajak membe2 dtg lepak kt umh
aku. Rutin harian aku kalo membe2 tadak, duk umh on9 and tgk tv ja.. Sbb tu ada membe ni
penting, at least aku x rasa sunyi. Tp dalam rmai2 kawan aku, membe  dr skolah mergong la yg
plg rapat skali. Setiap kali cuti apa2 ja, da mcm reunion.. mst lepak rmai2.. and  the most
important here, i do really feel grateful for having frens like diz. membe2 aku x byk yg rosak..
Kalo rosak pon, sikit2 ja.. 2 pon brkaitan pmpn.. phm2 je la.. hehehe...

*lepak ngn membe bleh hlg stress.
**tgk la dlm gmbr tu rambut aku pendek. :)
*** td ada trjmpa word ni,
       DO IT MODERATELY AND PEOPLE WILL NEVER GET MAD AT YOU.
       rasa mmg btul pon ayat tu.. but then im not support 100%  bcoz sumtime u
       still have to do it hard to achieve sumthin dat u want..



Share  
This entry was posted on Friday, February 4, 2011 at 4:51 AM . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

2 comments

disnt mentioned me at all.. going to sulk by now.. huh!

February 6, 2011 at 2:16 AM

hahaha!
next part lorh..
wait for the next post..

February 6, 2011 at 3:23 AM

Post a Comment