Being a blogger.

Posted by Ched

aluu..
Sementara nk tgu bg mengantuk, trasa mcm nk menulis skrg ni..
rasanya dah 2 bulan kot aku dah layak bergelar blogger walaupun blog
yang pertama aku buat adalah time aku form 3. Buat penuh smngt dgn
harapan ari² dpt update tapi mcm angan² kosong.. mmg dah slalu mcm tu..

and my first blog was inspired by someone i loved once...

back to the topic, yup, being a blogger.. Blog ni ja yg aku rasa betul²
nak update slalu. Tgk la, kejap ja dah ramai follower..walaupun x smpai
ribu riban lg, tp da ckup nk bg rasa kepuasan tu.. :)
Sbnrnya, kdg² timbul rasa best when someone reading ur post and
left some comment about it. Apa yg aku tulis dlm blog ni pon actually x la
penting sgt pon but just some kind of diary. Ada jgk la info² yg aku rasa
berguna utk share dgn smua org.

But mostly, yg nk baca blog aku pon slalunya org yg kenal aku. Randomly
added follower jarang la nk jd pembaca setia blog ni. Same goes to me, kbykan
blog yg aku kenal owner ja yg buat aku trasa nk baca..

Sebelum ni, aku dpt kenal seseorg tu melalui fb.. Tgk cara update status pon
dah bole tahu perangai someone tu mcmna. But for blog, kalau dah baca suma
entry yg org tu tulis dah bole tau every single details bout org tu. Yela, don't judge
book by its cover. But this is not a book.. it is a word that come from a heart. aku
tulis ni pon dtg dari hati aku. mybe some of u yg slalu baca entry² aku dah boleh
tahu perangai aku mcmna kn wlaupun x pernah face to face..

 Ramai jgk membe² aku yg berblog ni. bla dah sebati dgn istilah 'blogwalking'
mcm2 jenis blog aku jmpa. masing² ada style tersendiri trmasuk la blog aku
yg x meriah pon ni. hehehe..

Actually byk lg yg aku nk tulis pasal being a blogger ni.. byk jgk la pngalaman
yg aku dpt hasil drpd berblogging ni. tp da penat pon...
ok.next post..

tata~

Share  
This entry was posted on Sunday, April 3, 2011 at 3:10 AM . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

11 comments

alohai..
nice belog..ngeh3

April 3, 2011 at 10:32 AM

jgn bangga sangat ah aku komen kt sini~~~haha

April 3, 2011 at 11:16 AM

ala naqib, hg tu dah jd seorg pambaca tegar blog aku ni... zzzz
hahaha

April 3, 2011 at 1:02 PM

thanks sbb follow my blog. A good blogger doesnt need thousands of followers but a good writing. :)

April 3, 2011 at 1:34 PM

yup2.. thx anyway..:)

April 3, 2011 at 1:37 PM

hey. bangga dapat post sini.

sekarang nih baru taw perangai CHED cmna even tak penah jumpak.

ngahaha~

April 3, 2011 at 3:42 PM

ni sorg lg ye pmbaca tegar.. hahaha..

April 3, 2011 at 4:28 PM

ni sorg lg ye pmbaca tegar.. hahaha..

April 3, 2011 at 4:28 PM

taw la pembaca tegar . sekali tuleh pon dah paham .

April 4, 2011 at 2:05 AM

sory la der terklik dua kali~

April 4, 2011 at 2:30 AM

bez entry la.. :)

April 8, 2011 at 3:30 PM

Post a Comment