it still today.

Posted by Ched

haihhh...

Boleh tahan penat arini..
1st skali aku bgn pkul 9 pg td and kalut besiap pegi kelas.
9.30 baru aku smpai. Dah lama aku x tersengguk-sengguk dlm kelas
tp td fuhh..... hebat jgk la aku duk bertafakur dlm kelas.. Mmg x tahan
sgt sbb last nite tdo lewat sket pastu bgn awal pg. Tdo2 yg sblm ni x ckup
pon x terganti-ganti lg. Padan la td aku rasa ngntok sgt.

Then lps abeh kelas td aku trus kalut balik bilik. Da smpai bilik
mula2 skali tgk laptop dulu jap kot2 ada apa2 yg interesting..:)
pastu terus terjah katil and ter'over sleep plak smpai kul 2 td.
X dpt la aku nk mkn tghari..time tu mmg starving gila kot.. tahan je la..
kul 2 ada lab, da smpai kat fakulti ja nmpk lab partner aku otw balik,
depa mls nk p plak sbb tutor x ada.. da tu xkan aku nk buat experimen
sorg2.. meluru la balik aku pon..

eh, mna balik lg.. aku p ronda2 kat luar UM ni dulu cari no fon tepi2 jalan
pasal banner and bunting utk booth kami sempena Hari Keusahawanan.
penat jgk la ronda2.. balik ja bilik, aku search kat tenet plak cari lg org
yg buat service benda alah ni.. Last2 x dpt jgk sbb last minit..adoi..
Arini kedit abeh call org je..wuuu~

Pastu aku p sunway pyramid ngn ezam..
aku nak beli fon then ezam plak nk beli barang utk our booth.
so jln2 jgk la kami berdua seiringan menuju destinasi naik moto
kapcai tu smpai bau roti bakaq.. hehehe... rempit kn..;)

Da abeh tu aku g meeting utk Kelab Teknikal plak..
ada post mortem.. dlm meeting tu, ada dua org ja malay.
yg lain suma cina dkt 30 org kot.. pergh.. kesilapan besar aku p buat
skema menempek kt meeting tu. dr kul 9 smpai la 11.30 pon x abeh lg..
arghh!! mmg tension tahap gaban la td awat la lama sgt meeting. rasa
mcm nk meletop kpla aku td. last2 aku kluar mcm tu je la.. x lrat dah nak stay..

At the same time, geng2 APK aku duk tgu aku sbb aku yg kena bg briefing sket
kt depa pasal barang2 nk jual.. kesian gak la duk tgu lma2 last aku x sempat nk
p pon.. Da lari dr meeting tu, aku p mkn kt kolej epie a.k.a awek aku..heee
tension pny pasal, aku bedal burger daging double spesel.. woot woot~ knyg jgk la..
da nak balik tu, baru aku tringat besi2 yg nk guna utk booth Hari Keusahawanan
aku tertgl kat bawah dkt tangga kolej aku. Arghhhh! sudah.. tension lg bertambah la
sbb aku risau hilang.. Dlm ujan aku redah balik nk cari ada ke x besi2 tu..
hlg tension aku lps nmpk besi2 tu dkt tong smpah.. fuhhhh~

tu je la kot apa aku nk merepek kat sini.
sja nk tgu smpai kul 2, baik aku menulis..
tata~

Share  
This entry was posted on Wednesday, March 30, 2011 at 2:05 AM . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 comments

Post a Comment