Artiskah aku?

Posted by Ched

Aaaa.. meh cek nak habaq sket.. update kali ni aku just nak menunjukkan usaha² gigih oleh rakan seperjuangan aku ni. Mungkin agak pelik dipikir akal yg waras tapi inilah kenyataan dunia.

Untuk gmbar pertama ni, bg yg duk layan cita² korea tu mesti kenal pnya Jun Matsumoto dalam cita hana yori dango tu. Mybe sbb rmbut aku da makin panjang ni, budak kelas aku la geng pmpn yg start dulu ckp muka aku dah iras² mamat ni dah.. *mamat ni yg iras aku ok. hakhak.

Ha, tgk ar tu.. diorg siap edit and compare2 lg tu.. smgt kan kawan2 aku ni..haha.. Kalo nnt aku jd artis betul baru kalut nk tgkp gmbr ngn aku.. wekk! :p hahaha 


Ok, da abeh dgn part international.. skrg artis malaysia plak.. Aku pon td pulun duk godek2 kat myspace aku yg dah usang tu. Tp dalam ms tu la ada byk gmbar2 lama aku.. yg seksi meksi pon belambak.. kalo rasa nak usha p la cari aku kt myspace tu..haha.. ha,nah tgk..


wohoo..Remy ishak tu.. ada dlm pencalonan abpbh baru2 ni kot.. haha..actually ada 2 org ckp mcm remy ishak ni. aku pon x brapa nmpk kt mna nak sma.. mungkin body aku kot.. besar n tough mcm si Remy ni..Muahahah! 


Utk artis malaysia yg kedua, korang usha dulu gmbar ni.. teka dlu mcm spa.. actually aku sendiri pon x nmpk sgt tp ada la segelintir masyarakat yg mengatakan aku spertinya.. layan.. zassss~

HAHA! Tam yg kecik2 tu pon ada.. part kecik tu mgkin la sama.. bole la diterima akal.. yg len tu xtaw la.. haha.. untuk semua gmbar ni, korang klik la untuk tumbesaran yg sempurna. 

Ok, yg kt bawah ni plak aku jmp kt myspace jgk td.. rasa rindu plak nak pkai baju skolah.. time ptg ja buat2 rajin nak dtg kelas study group kononnya... padahal ada udang.. keke.. Sory la ye dgn kedudukan yg kurang sopan tu, tp gaya model kan.. biasa la.. and artis sama.. ikut suka la nk buat apa pon... kuikui.. :p



*kalo ada sesapa nk tambah² lg artis mana ada iras² aku bole la nyatakan disini ya tanpa ada perasaan ragu atau was-was.hehehe..

Hakcipta terpelihara.

Share  
This entry was posted on Wednesday, April 13, 2011 at 3:25 AM . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

14 comments

ahhaha..
macam² ;D

April 13, 2011 at 4:02 AM

BOOOOOOO~~
kalo ye pon cencored larr skit nama aku..zzz

April 13, 2011 at 4:15 AM

hanya mampu mengucap dua kalimah syahdah sambil membaca entry nih .


oh damn!

April 13, 2011 at 5:44 AM

oke, 2 org ats ni expected komentar ye adik2.... hahaha

bella, p taubat nasuha skali nuuu

April 13, 2011 at 1:13 PM

kahkahkah..kejap ckp bdn cam remy ishak kejap mcm tam..jaoh beza noo

April 13, 2011 at 1:24 PM

adoi..caya ka kalo ckp bdn mcm remy ishak?? hahaha

April 13, 2011 at 1:46 PM

*baca dengan penuh semangat*

muka kau fleksible kot, boleh berubah-ubah. tapi ada gak lah iras2 tu. muka aku ada iras2 megan fox. fuhh..

April 13, 2011 at 2:01 PM

errrr, ada la cikit..
alaa artis je pn~

April 13, 2011 at 4:37 PM

patot la aku rse menyampah bila tengok hero hanayori dango tu... hahaha

April 13, 2011 at 5:19 PM

aku nk sengih ja bole x baca komen2 ni? hakhak

April 13, 2011 at 5:48 PM

eh muka ko macam pakcik aku la. siyes. tak tipu..

April 13, 2011 at 5:50 PM

aten, pakcik ko artis x???? hahaha

April 13, 2011 at 5:52 PM

lebih kurang la. haha..siyes doe. mase skola lg aku nak ckp kat ko. hehe

April 13, 2011 at 5:56 PM

kiranya pakcik ko mmg spesis muda la.. dr skola lg da muka iras aku.. ke aku yg nmpk tua? haaha

April 13, 2011 at 6:04 PM

Post a Comment