Oh kerja.

Posted by Ched



"esok malam balik kl" ucapan pada mlm khamis.

"esok malam balik kl" ucapan pada mlm jumaat.

"esok malam balik kl" ucapan pada mlm sabtu.

"esok malam balik kl" ucapan pada mlm ahad.

"macamna pon esk aku nak balik kl jgk" sebentar td lepas tgk juvana kat tb3.

ni la ayat pemes aku untuk minggu nie.. Ari-ari cakap nak balik kl tapi tak jadi2.. Actually aku malas jgk nak balik sana tapi disebabkan ada agenda untuk 3 bulan mendatang, terpaksa la aku melabuh tirai kat kl tu. Duk kat alor setar skrg ni siyesly aku enjoy dengan kawan-kawan. Ari-ari keja melepak and bergosip. Memang best!

Tapi tu la, disebabkan aku nak keja kat kl so terpaksa la jgk p sana. Bukan aku tak nak keja kat alor setar, tp gaji alahai..ciput.. Si Andy (membe baik abang aku dan juga aku) tu la yg offer aku keja ngn dia. Buat telemarketing kat Hong Leong Bank. Tapi tak confirm lagi dapat, kena p interview dulu and it suppose to be within diz week sebab aku nak masuk keja kalo boleh awal bulan 6 so boleh keja sampai 3 bulan.

Untuk memaksimumkan pendapatan aku sempena cuti 4 bulan nie, aku pon nekad la nak keja ngn bank tu. Basic pon da 2 kali ganda aku keja kat kedah. Tak masuk komisen lagi.. Hopefully semuanya berjalan lancar dan aku pon tak payah la nak merangkak sangat sem depan.

Itu sajalah entry pendek aku. Tadak apa pon nak cerita sebenarnya. Saja nak bukak blogspot td alang2 menulis pon ok jgk.



btw, kat kl ada cewek.. another reason aku nak keja sana. hihihi

Share  
This entry was posted on Tuesday, May 24, 2011 at 3:45 AM . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

2 comments

keje ap kat bank?

May 24, 2011 at 4:03 PM

atte?? itu jer..hihi...

May 25, 2011 at 7:33 PM

Post a Comment